O nama

Mi smo obiteljski obrt smješten u predivnoj Hercegovini, zemlji bogate povijesti, ljepote prirode i jedinstvene kulture. U našem obrtu, ljubav prema kamenu i ručnom radu pretvorili smo u umjetnost stvarajući prekrasne kamene suvenire koji odražavaju dušu Hercegovine.

Osnivačica “Art Lapisa”, Nikolina Miličević, svjesna je snage i ljepote kamena još od djetinjstva, a unatoč stopostotnom invaliditetu odlučila je ostvariti svoje snove i stvoriti nešto jedinstveno.

S podrškom obitelji i zajednice, uspjela je pokrenuti svoj obrt “Art Lapis” i pružiti ljudima priliku da posjeduju autentične suvenire koje odražavaju duh Hercegovine naših baka i djedova.

Ručno izrađene kamene kućice, s njihovom autentičnošću i šarmom, vraćaju nas u vrijeme kada su hercegovačke kuće bile središnji dio društvenog života, obiteljskih trenutaka i tradicionalnih vrijednosti.

Sve kreacije su pažljivo izrađene s ljubavlju, strpljenjem i posvećenošću. Svaki kamen koji koristimo nosi svoju priču, svoju povijest i svoju energiju, zbog čega se trudimo zadržati njegovu autentičnost i istinsku ljepotu u svakom našem suveniru.

Naš cilj je svakim suvenirom unijeti duh Hercegovine u vaš dom ili vam pružiti mogućnost da ga podarite svojim voljenima.

Svaki naš suvenir nosi u sebi dušu Hercegovine, njezinu snagu, ljepotu i bogatu baštinu. Kroz naše radove, želimo vam pružiti jedinstveno iskustvo koje će vas povezati s ovim prekrasnim dijelom svijeta.